Parking

EasyRentCars (beheerd door Easy Tour International Limited) is een betrouwbaar platform voor huurauto’s. Het huren van een auto wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt. We zijn ervaren verhuurspecialisten, aanwezig in meer dan 200 landen en 100 000 locaties wereldwijd.

easyrentcars

Parkos vergelijkt parkings die voordelig lang parkeren aanbieden op en nabij luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Onder andere de parkings bij Charleroi, Zaventem, Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport en Schiphol.

parkos

Sky Parking Zaventem bestaat sinds 2011 als Shuttle Parking en sindsdien zijn wij gestaagd gegroeid. En hebben wij inmiddels valetparking en verscheidene carwash diensten toegevoegd. Onze prioriteiten liggen op kwaliteit van dienstverlening, snelheid en veiligheid. Wij proberen het hele proces van parkeren van de klant te ontzorgen. Wij verzorgen het hele proces van parkeren voor de klant bij lucht haven Zaventem. Onze luxe shuttlebus rijdt onze shuttle parking klanten gratis naar de terminal en haalt ze weer op bij terugkomst. SkyParking is gegroeid van 100 parkeerplaatsen naar momenteel 700 parkeerplaatsen.

skyparking
Schuiven naar boven