Files Belgie – Actuele verkeersinformatie

Verkeer

Zit je veel in de auto? Heb je een job op de baan? Dan is het handig dat je eerst onze website eens bekijkt. Het is altijd prettig wanneer je beschikt over de juiste verkeersinformatie. Zo kan u vertragingen vermijden die op jouw route komen. Onze verkeersinformatie is altijd actueel en up to date. Probeer toch om de drukste momenten en plaatsen te vermijden. We weten allemaal dat om 8u of om 17u het ontzettend druk is op de Brusselse of Antwerpse ring.

Files in België

Er komen telkens auto’s bij. Het wordt drukker en drukker op onze Belgische wegen. Meer auto’s in het verkeer zijn ook spijtig genoeg meer ongevallen. Hoe meer ongevallen er gebeuren, we moeten het je niet zeggen. Hoe meer files er spijtig genoeg zijn. Misschien is het soms beter om een ander vervoersmiddel te gebruiken. Hou onze website in het oog, zo kan je hier toch een beetje op inspelen wanneer je moet/kan vertrekken.

Actuele updates

Je smartphone als gps gebruiken, het kan best handig zijn. Er zijn ondertussen ook heel wat goede navigatie-apps.

Google Maps is een handige navigatie-app die je niet alleen vlot op je bestemming brengt, maar je ook goed informeert over je gekozen bestemming. De app zit boordevol achtergrondinformatie over dichtstbijzijnde steden, bezienswaardigheden en (horeca)zaken.  Je kan ’t ook gebruiken als je je te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer verplaatst.

Waze: focust zich op het sociale netwerk van haar gebruikers. Die kunnen andere bestuurders waarschuwen voor onder andere file, ongelukken, flitsers en beschadigde stukken wegdek.
Het zal je dan ook niet verbazen dat Waze dé kampioen is in het vinden van de snelste route.

Vragen of opmerkingen? Contacteer ons. Files in België Team

Google Maps - Files in België
- Files in België
Schuiven naar boven